Vitaliteitsdagen

Veendam Beweegt organiseert op woensdag 3 april en donderdag 4 april 2024 de Veendam Beweegt Vitaliteitsdagen. Dit is een beweeg- en leefstijlproject voor inwoners uit de gemeente Veendam in de leeftijdscategorie 65 tot en met 75 jaar. Op deze pagina staat meer informatie over de Vitaliteitsdagen.

Waarom worden de Veendam Beweegt Vitaliteitsdagen georganiseerd?

Iedereen weet waarschijnlijk dat bewegen en sporten gezond is. Maar bewegen en in beweging blijven helpt ook bij het voorkomen van een valongeluk. Elke 4 minuten belandt een 65-plusser op de spoedeisende hulp na een valongeluk. De gevolgen van een val zijn enorm. Bijvoorbeeld op het gebied van de zelfredzaamheid, het langer thuis kunnen wonen en de kwaliteit van leven. Wanneer men meer beweegt, wordt het risico op vallen kleiner. De Veendam Beweegt Vitaliteitsdagen worden georganiseerd om inwoners te stimuleren in beweging te komen én in beweging te blijven.

Aanmelden voor de Veendam Beweegt Vitaliteitsdagen

De Vitaliteitsdagen vinden plaats op woensdag 3 en donderdag 4 april 2024. Wilt u zich aanmelden? Neem dan contact op met een medewerker van Veendam Beweegt: veendambeweegt@veendam.nl of 06-86856864.

*Deze pagina wordt donderdag 14 maart aangevuld met meer informatie over de Veendam Beweegt Vitaliteitsdagen

Jeu de boules Julianapark