Beweegaanbod zwembad Tropiqua

Ook Zwembad Tropiqua biedt verschillende beweegactiviteiten aan, ook wel aquasporten genoemd. Het voordeel van bewegen in het water is dat de gewrichten minimaal belast worden. Hierdoor is aquasporten in veel gevallen geschikt bij revalidatie en kan het bijdragen in het herstel na een operatie of blessure. Plezier staat voorop tijdens de lessen maar het kan er soms ook fanatiek aan toe gaan!

subtropisch bad zwembad Tropiqua Veendam

Een overzicht van alle aquasporten:

Aquarobics

Aquarobics is dé manier om swingend uw conditie te verbeteren. Op passende muziek traint u het uithoudingsvermogen en spierkracht in sta diepwater.

Aquajogging

Een half uur Aquajogging staat gelijk aan twee uur wandelen. Alle spiergroepen worden aan het werk gezet. Door de weerstand van het water worden er calorieën verbrandt.
Let op: de bodemdiepte is 2 meter. Het is daarom belangrijk dat u kan zwemmen!

Aqua Bootcamp

Aqua Bootcamp staat voor snelheid, power, kracht. De training is afwisselend en zeer actief. U traint het uithoudingsvermogen, spierkracht en longcapaciteit.

Aqua Total Fit

Aqua Total Fit is een combinatie van alle aquasporten in één. Deze bodemdiepte is gevarieerd. Tijdens de les worden er spierversterkende oefeningen en conditietraining gedaan. Let op: De training wordt deels gegeven in diep water. Het is daarom belangrijk dat u kan zwemmen!

Fifty-Fitt

Bij gezond ouder worden hoort bewegen. Wie regelmatig beweegt blijft langer mobiel. Bent u de 50 gepasseerd en nog steeds graag actief bezig? Dan is Fifty Fitt dé manier om fit te blijven! Tijdens deze les wordt er gericht geoefend om uw spieren te trainen en tegelijkertijd uw conditie te verbeteren. De les is in het subtropische zwembad en wordt gegeven op muziek. De diepte van het zwembad is 1.30m.

Aqua Vitaal

De les wordt gegeven in het subtropische zwembad. Met achtergrondmuziek wordt er gewerkt aan verbetering van lenigheid en balans. De waterdiepte is 1.30m. De oefeningen zijn gericht op het ADL (algemeen dagelijkse leven) denk hierbij aan reiken en draaien.

Meer informatie

www.tropiqua.nl
0598-652300
tropiqua@veendam.nl

Jan Salwaweg 2
9641 LN Veendam