Bedrijvencompetities

Bedrijvencompetitie badminton

Badminton vereniging SV Meteoor organiseert elk jaar in de maand maart de populaire bedrijven badmintoncompetitie. Bij deze competitie draait het om de gezelligheid en niet om het niveau. Aan de competitie kunnen zowel gevorderde badmintonners meedoen maar ook de beginners of mensen die badminton alleen van de camping kennen. SV Meteoor houdt hier rekening mee qua indeling maar ook door voor alle deelnemers een introductie les te organiseren voorafgaand aan de competitie.

sporters gefotografeerd door badmintonracket

De competitie wordt gespeeld in de Sorghvliethal en teams die mee willen doen kunnen voor meer informatie over wanneer er een competitie wordt georganiseerd een mail sturen naar bedrijven@svmeteoor.nl.

Stratenvolleybal toernooi

Stichting Sport- en Evenementen hallen Veendam organiseert in samenwerking met volleybalvereniging Flash Veendam in mei jaarlijks het Straten Volleybaltoernooi. Sportiviteit en gezelligheid gaat bij dit evenement hand in hand en daarnaast zijn er leuke prijzen te winnen. Het toernooi wordt gespeeld over 2 avonden en tijdens de afsluitende avond is er live muziek.

Meer informatie kun je vinden op www.indoorcentrumveendam.nl

Zaalvoetbal

V.V. V&Z is een zaalvoetbal competitie voor bedrijven- en verenigingsteams. Er kan gespeeld worden op 5 verschillende niveaus en de wedstrijden worden gespeeld in de Wildervanckhal, Sorghvliethal en Parkstadhal.  

Meer informatie kun je vinden op https://www.venzveendam.nl/         

zaalvoetbalkeeper in doel