Vakantieactiviteiten Veendam Beweegt groot succes

De vakantieactiviteiten georganiseerd door Veendam Beweegt waren een groot succes. Bijna 1200 deelnemers hebben meegedaan aan de sportieve activiteiten voor jong en oud in de zomervakantie.  Voor sommige activiteiten was zoveel animo dat deze meerdere keren zijn georganiseerd om iedereen de kans te geven mee te kunnen doen.

Veendam Beweegt (team Sport van de gemeente Veendam) is zeer tevreden over de opkomst en deelname aan de activiteiten. Naast dat sporten gezellig en leuk is om te doen, is bewegen ook goed voor de gezondheid. Door sporten voel je je fitter, je ontwikkelt betere motorische vaardigheden en je hersenen gaan er beter door werken.

Aanmelden

Inwoners van de gemeente Veendam konden zich via de website www.veendambeweegt.nl aanmelden voor de verschillende activiteiten verdeeld over 6 weken. De meeste activiteiten zaten vol.

Activiteiten

De kinderen, jongeren en volwassenen konden kiezen uit een breed scala aan sportieve activiteiten; discozwemmen, bmx’en en stuntsteppen, Veenjagerspad, speurtocht kinderboerderij, lasergamen, freerunning, longboarden, bowlen, golfen, survivallen, waterskiën, skiën, luchtkussenfestijn, archery tag, klimbos, waterspelletjes, fietstocht, circuittraining en aquapark.


Veendam Beweegt!

Veendam beweegt is het platform van de gemeente Veendam waarop een overzicht staat met alle sport- en beweegactiviteiten die georganiseerd worden in de gemeente. Deze website is de verzamelplaats voor alles wat met sport en bewegen te maken heeft. Het platform bevat informatie voor inwoners, sportverenigingen en scholen. Ook alle sportaanbieders en het laatste sportnieuws uit de gemeente staan op het platform vermeld. Blijf op de hoogte van alle sportieve activiteiten via: www.veendambeweegt.nl