Veendammer Sportweek

In de week van 22 t/m 28 mei, organiseert Veendam Beweegt in samenwerking met sportaanbieders uit de gemeente Veendam de Veendammer Sportweek. In deze week openen de deelnemende sportaanbieders hun deuren om Veendammers in beweging te krijgen. De week zal met een speciale Kick Off afgetrapt worden op 19 mei.

LOGO Veendammer Sportweek 2023

Veendammer Sportweek

Vorig jaar heeft de eerste editie van de Veendammer Sportweek plaatsgevonden. Met 15 deelnemende sportaanbieders was dit een zeer mooie start. Dit jaar staat de teller op 25 deelnemende sportaanbieders. De sportaanbieders worden tijdens deze week in de spotlights gezet. Zo zullen 15 van de deelnemende sportaanbieders te zien zijn op grote driehoeksborden langs de weg in de gemeente Veendam. Daarnaast worden er 5000 boekjes uitgedeeld binnen de gemeente, waarin de sportaanbieders hun extra sportaanbod promoten en informatie over de club vertellen.

Nieuwsgierig naar het boekje? Download het boekje hier!

Kick Off 19 mei

Om de Veendammer Sportweek af te trappen, zal er dit jaar samen met een aantal sportaanbieders op het museumplein een speciale Kick Off georganiseerd worden. Tijdens deze Kick Off presenteren de sportaanbieders zich met een standje en informatie. Daarnaast is er bij elke sportaanbieder een leuke activiteit te doen waar je stempels kan verzamelen. Een volle spaarkaart levert een leuke goodiebag op. Let op: er zijn maar 100 goodiebags beschikbaar dus kom op tijd!

De Kick Off start om 13:00 uur en zal duren tot 16:00 uur.