Thijmen van der Molen is de Veendammer Alleskunner

Donderdag 26 oktober ’23 heeft Thijmen van der Molen de Veendammer Alleskunner gewonnen. Om 12:30 uur is de activiteit gestart met het dobbelspel en rond 15:30 uur werd de finale gespeeld een spelletje 4 op een rij. Thijmen van der Molen won en ging naar huis met een nieuwe stuntstep en helm.

Ronde 1

Bijna 40 kinderen  van 10, 11 of 12 jaar streden om de titel “Veendammer Alleskunner”. In kleine groepjes werden er 4 verschillende spellen gespeeld; het dobbelspel, trektapijt, looprups en het chagrijnenspel. Vervolgens speelden alle kinderen een tikspel om tot slot de bottle flip challenge te voltooien. Deze 6 spellen gezamenlijk waren ronde 1, hier moesten de kinderen voorkomen om minpunten te scoren want de kinderen met de meeste minpunten vielen af.

Ronde 2 de weg naar de finale

Na ronde 1 werden er opnieuw verschillende spellen gespeeld; olympische estafette, memory estafette, petje op petje af en nog veel meer. Bij elk spel vielen er nu kinderen af tot er uiteindelijk 2 kinderen overbleven. In de finale, een potje 4 op een rij was Thijmen van der Molen de terechte winnaar.

Kies je vakantieactiviteit

De Veendammer Alleskunner was onderdeel van het programma Kies je vakantieactiviteit dat elke vakantie wordt georganiseerd door Veendam Beweegt. De activiteiten worden gratis aangeboden en het aanbod is gevarieerd en voor verschillende leeftijden. Download de App Veendam Beweegt om op de hoogte te blijven van alle Sport- en Spelactiviteiten.