Jongerencentrum BREAK!

Categorie: Overig

Ontmoeten

Jongerencentrum Break! is gesloten van 31 juli t/m 25 augustus 2023.

Voor meer informatie: check onze socials!

Nieuw, Nieuw, Nieuw, Nieuw, Nieuw, Nieuw:

Zondagmiddag open vanaf 10 september van 14.30 – 17.00 uur.

Dus kom samen voetballen, gamen, poolen of gewoon lekker vervelen!

Maandagmiddag is Break! open voor “Bij de Les”. Heb je moeite om jezelf te motiveren om aan je huiswerk te gaan zitten? Geef je dan op voor “Bij de Les”.

Daar kunnen jullie elkaar helpen met je huiswerk en anders is er de jongerenwerker die je op gang kan helpen. Wij zitten in elk geval klaar met een kopje thee.


Jongerencentrum Break! is er voor jou! Een eigen chillplek, waar je na schooltijd en op een aantal avonden  langs kunnen komen. Je kunt bij Break! hangen en chillen maar je ook meedoen met (het organiseren van) allerlei activiteiten en projecten zoals een Lan party, sport- en spel, meidenavond, een FIFA toernooi enz.

Maar Break! is ook een belangrijke plek waar je terecht kunt voor hulp en ondersteuning. Bijvoorbeeld als je wordt gepest, je een maatschappelijke stage moet doen, je eenzaam voelt of als je gewoon een leuk idee hebt voor een activiteit. Je bent welkom in Break! De jongerenwerkers van deBasis kunnen ook individuele vragen en problemen aanpakken. Dus schroom niet om ze je kopzorgen voor te leggen!

De openingstijden van Jongerencentrum Break! zijn:

    
Woensdag 14.30 – 17.00 / 18.30 – 22.00 uur
  
Donderdag 14.30 – 17.00 / 18.30 – 22.00 uur
  
Vrijdag    14.30 – 17.00 / 18.30 – 22.00 uur
  
  

            
Kijk ook op Facebook voor actuele informatie en openingstijden.
Wil je meer weten? Bel ons dan op telefoonnummer (0598) – 698 114 of mail naar info@debasisveendam.nl  

Jamsessies bij Break!

Break! en de MDT (Muziek-, Dans- en Theatherschool) Veendam slaan de handen ineen en organiseren voor jongeren vrij toegankelijke jamsessies in jongerencentrum Break! aan het Salwaplein. De sessies worden begeleid door MDT gitaardocent Wietze Koning.

De muziekavonden zijn bedoeld om jongeren van 12 t/m 21 jaar kennis te laten maken met het spelen van een instrument en zangtalenten te laten horen. Maar ook om zelfverzekerd op een podium te staan en jezelf leren uiten op een muzikale manier. Dit alles laagdrempelig waar natuurlijk het plezier voorop staat.
Muziek is een magisch middel waarmee jongeren op een veilige manier hun gevoelens kunnen uiten. Als je er niet over durft te praten, dan kan je er altijd nog over zingen.

Aanmelden is niet nodig, ook publiek is van harte welkom!
De jamsessies zijn op elke laatste woensdag van de maand.
Start: Nieuwe data volgen na de zomer!
Tijd: 19.00 – 22.00 uur
Locatie: J.C. Break! Salwaplein 3 Veendam

Website: 
E-mailadres: 

Sportlocatie: