Basic-Fit

Categorie: Sportschool

Je inschrijven bij Basic-Fit is een hele goede eerste zet. De volgende stap is je routine vinden! Basic-Fit helpt jou hierbij. Want als je gemotiveerd bent en blijft, ben je zeker op weg naar succes om van fitness jouw basic te maken. Na een korte online intake krijg je een persoonlijk trainingsschema voor de eerste 6 weken om je goed op weg te helpen. Daarnaast helpen onze Extra’s je om gemotiveerd te blijven.

In al onze clubs vind je de nieuwste apparatuur van Matrix en TechnoGym. Alles wat je nodig hebt voor jouw perfecte workout! Je kunt je eigen workout doen in de trainingszones, of een virtuele les volgen in de GXR zaal voor groepslessen. Veel clubs bieden ook live groepslessen aan!

Bij Basic-Fit krijg je veel opties om te trainen in de sportschool. Maar we geloven ook dat je fit kunt worden waar je maar wilt. Liefde voor wat je doet, wanneer je wilt en waar je wilt, is de sleutel tot het bereiken van je doelen. Of je nu in de club, thuis of buiten wil trainen, jij bepaalt het zelf. Wij zijn er om jou te helpen. En met de Basic-Fit app wordt dat nog leuker en makkelijker!

Website: https://www.basic-fit.com/nl-nl/home
E-mailadres: 

facebook
Instagram

Sportlocatie: