Kies je vakantieactiviteit – meivakantie

In de meivakantie kun jij weer meedoen aan verschillende activiteiten in de gemeente Veendam. Het programma van kies je vakantieactiviteit bestaat deze vakantie uit 12 verschillende activiteiten voor kinderen en jongeren. Tijdens de meivakantie editie werken wij samen met Borgerswold Experience, ESPORTS 050 en Cultuur Centrum van Beresteyn.

Programma kies je vakantieactiviteit – voorjaarsvakantie

Maandag 29 april – Fortnite (PS4 en Reallife)

Dinsdag 30 april – XXL uitleen met de Veendam Beweegt Springkussen

Woensdag 1 mei – Fall Guys (PS4 + Reallife)

Donderdag 2 mei – Jachtseizoen

Vrijdag 3 mei – Turbo’s verjaardagsfeestje

Maandag 6 mei – Kinderfietsroute Veendam

Maandag 6 mei – Veenjagerspad Borgerswold

Dinsdag 7 mei – Lasergamen, Borgerswold Experience

Dinsdag 7 mei – Paintball, Borgerswold Experience

Woensdag 8 mei – Uitleen speciaal voor het jonge kind

Woensdag 8 mei – XXL-uitleen

Vrijdag 10 mei – Dansworkshops Streetdance

Springkussen Veendam Beweegt

Dinsdag 30 april tijdens de XXL- uitleen zal voor de eerste keer de nieuwe springkussen van Veendam Beweegt op de Skills Gardens te vinden zijn. Hier kunnen kinderen gratis op springen en worden er ook diverse spelletjes gespeeld.

Gamen en spelen

Bijzonder aan de meivakantie editie van Kies je vakantieactiviteit is de samenwerking met ESPORTS 050. Samen organiseren wij Fortnite en Fall Guys twee bekende online games. Tijdens deze activiteit spelen de deelnemers het spel op de Playstation 4 maar ook in het echt buiten of in de gymzaal.

Kijk voor alle informatie over het actuele programma op de Veendam Beweegt App, deze is gratis te downloaden in de Google Play Store en de APP store. Deelname aan kies je vakantieactiviteit is gratis.