BEZOEKERSINFORMATIE ORANJE ONDER 18 (M)

Leuk dat je het Oranje onder 18 (m) komt aanmoedigen bij V.V. Veendam 1894. Op deze pagina vind je alle informatie voor jouw wedstrijdbezoek. Bereid je bezoek goed voor.

Onder 18 speelt de volgende twee oefenwedstrijden:

  • Donderdag 16 november. De aftrap van deze oefenwedstrijd tegen Zweden is om 18.30 uur. Het stadion gaat om 17.00 uur open. Kaarten voor deze wedstrijd zijn voorlopig uitverkocht. Bezoekers zonder ticket kunnen naar het stadion komen. Er wordt terplekke gekeken of er genoeg capaciteit is om meer bezoekers binnen te laten. 
  • Zaterdag 18 november. De aftrap van deze oefenwedstrijd tegen Zweden is om 15.00 uur. Het stadion gaat om 13.30 uur open.

We wensen je mooie Oranjewedstrijden!

TICKETINFORMATIE

Er vindt een ticket controle plaats bij de ingang van het sportpark. Je kunt je ticket vanaf je telefoon laten zien. Voor een snelle doorstroom bij het stadion is het handig als iedereen een eigen ticket op zijn/haar telefoon heeft. Het is niet nodig om je ticket uit te printen.

Tickets niet ontvangen?

Het kan zijn dat de tickets in de ongewenste e-mail binnenkomen. Check dus even je spam e-mailbox. Mocht je de ticketlink niet kunnen open, dan kun je met jouw bevestigingsmail toegang krijgen tot het sportpark.

Stadion

  • Donderdag 16 november: Het stadion gaat om 17.00 uur open (aftrap 18.30 uur).
  • Zaterdag 18 november: Het stadion gaat om 13.30 uur open (aftrap 15.00 uur).

VERVOER EN PARKEREN

Het adres is: Sportpark De Langeleegte, Langeleegte 16a, 9641 GN Veendam

Met de fiets

Vanwege de verwachtte drukte vragen we fans die dichtbij wonen om zoveel mogelijk met de fiets naar het stadion te komen.

Kom je met de auto?

Op de wedstrijddag is het mogelijk om vrij te parkeren op het parkeerterrein van LSP, Hunze en Aa’s en Sorghvliethal. Volg ter plekke de aanwijzingen van de aanwezige parkeerwachters.

PARKEERSITUATIE De parkeersituatie rond Sportpark De Langeleegte is hier te downloaden.

Het is niet toegestaan om:

  • voetballen mee te nemen rondom het veld/op de tribunes
  • consumpties te gooien vanaf de tribunes/langs het veld
  • vuurwerk mee te nemen
  • het veld te betreden

STADIONINFORMATIE

Gooien van voorwerpen, het is verboden in het stadion te gooien met enig voorwerp en/of enige vloeistof. Het veld is heilig. De spelers en alle anderen op het veld moeten te allen tijde veilig hun werk kunnen doen.

Veldbetreding verboden

Support de spelers/speelsters altijd vanaf de tribunes.