Nomineer nu jouw favoriet!

Op vrijdagavond 29 november vindt de tweede editie van het Veendammer Sport & Cultuurgala plaats, in cultuurcentrum vanBeresteyn. Het gala wordt georganiseerd door Veendam Beweegt en de afdeling Cultuur van de gemeente Veendam. Het doel van het gala is om de Veendammer cultuurtalenten, sporters, vrijwilligers en organisaties in de spotlights te zetten en de bijdrage van lokale sport- en cultuuraanbieders in de gemeente Veendam te waarderen.

Categorieën

Tijdens deze feestelijke avond worden er in 10 verschillende categorieën prijzen uitgereikt. Voor sport zijn dit: Team van het jaar, Uniek Sporter van het jaar, Sporter van het jaar (lokaal), Topsporter van het jaar en de Breedtesportprijs.

Voor cultuur zijn de categorieën: Aanstormend Cultuurtalent van het jaar (t/m 18 jaar), Hart voor Cultuurprijs, Kunstprijs algemeen, Cultuurprijs algemeen, Oeuvreprijs Cultuur.

Meer informatie over de categorieën kunt u vinden op www.veendambeweegt.nl.

Nomineer nu!

Kent u een team, een groep, een vrijwilliger, een organisatie of iemand waarvan u vindt dat hij/zij genomineerd moet worden? Meld ze dan vanaf nu aan. Let op! Iedereen kan en mag genomineerd worden als hij/zij iets betekend heeft op sport- of cultuurgebied in de gemeente Veendam. Criteria om iemand te kunnen nomineren, vindt u op de website van Veendam Beweegt. Na de algemene nominatieronde blijven er per categorie 3 kandidaten over die gaan strijden om de eer en een cheque t.w.v. €250,- (per categorie). Nomineren kan tot 31 oktober via de Sport- & Cultuurgala-pagina op https://veendambeweegt.nl/veendammer-sport-cultuur-gala/.

Stemmen
Als de genomineerden bekend zijn, kan er gestemd worden. Dit kan via de Veendam Beweegt-app. Heeft u de app nog niet gedownload? Dit kan zowel via de Playstore voor Android toestellen, als via de App Store voor Apple-toestellen. Zo kunt u een stem uitbrengen op uw favoriet.