Waterrun met obstakels

Donderdag 7 september organiseert Veendam Beweegt een waterrun met obstakels op het Leer- en Sportpark de Langeleegte in Veendam. Ben jij 6 jaar of ouder en in het bezit van een zwemdiploma dan kun jij gratis meedoen aan de waterrun. De waterrun is een rondje van 500 meter met verschillende waterobstakels; Waterglijbaan, Buikglijbaan, Tobbedans, Waterstormbaan en nog veel meer.

Aanmelden
Lijkt het jou leuk om mee te doen, de activiteit is gratis maar je moet je wel even aanmelden via de Veendam Beweegt App. De Veendam Beweegt App is te downloaden in de Play Store en de App Store. Na het downloaden ga je naar het programma, donderdag 7 september en kies je het gewenste tijdsblok. Starten is mogelijk vanaf 15:00 uur tot en met 16:00 uur. De waterrun is tot en met 16:30 uur geopend voor gebruik.

Waterrun met obstakels
Heb jij het eerste rondje volbracht dan mag je na een korte pauze nog een rondje maken over de waterobstakels. De waterrun is leuk voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar. Kinderen van 6 en 7 jaar mogen meedoen maar wel onder begeleiding van een ouder/verzorger. De ouder/verzorger mag zelf bepalen of hij/zij het rondje meeloopt of ook actief over de waterrun heen gaat.