Opstapcursus hardlopen bij SV Veendam Atletiek

Wil je graag beginnen met hardlopen en kun je daarbij wel wat begeleiding en gezelligheid gebruiken? Meld je dan aan voor de opstapcursus hardlopen bij SV Veendam Atletiek. De cursus start op maandag 4 april 2022 en duurt 13 weken, waarbij je twee trainingen per week volgt. Deelname is mogelijk voor iedereen vanaf 16 jaar.

Maandag en donderdag

De trainingen worden gegeven door enthousiaste en gediplomeerde trainers op de maandag en donderdag van 19:00 tot 20:00 uur. De eerste training is op maandag 4 april 2022, de laatste op donderdag 30 juni 2022. Er wordt getraind op en vanaf de atletiekbaan in Wildervank en in Borgerswold.

Waarom meedoen?

Het mooie aan deze cursus is dat je op verantwoorde wijze opbouwt naar een 5 km en de juiste looptechniek en houding aanleert. En daarbij, je doet het samen in een gezellige groep. Dat motiveert enorm en geeft net dat extra steuntje om te gaan. Je hebt geen basisconditie nodig om te beginnen. De deelnamekosten bedragen € 60,- voor 13 weken inclusief een uniek hardloopshirt.

Meer informatie of direct aanmelden?

Wil je vooraf graag wat meer informatie en kennismaken met de trainers? Dan nodigen we je graag uit voor de informatieavond op woensdag 30 maart 2022 van 19:00 tot 20:00 uur in het clubgebouw van de scheidsrechtersvereniging Oldambt en Veenkoloniën (naast de atletiekbaan), Sportpark Wildervank, Woortmanslaan 3. Direct aanmelden mag natuurlijk ook. Stuur dan een mailtje naar secretarissvveendamatletiek@gmail.com.