Afgelast – Nederlandse Pumptrack Series (NPS) in Veendam

Zaterdag 13 juli ’24 organiseert the Pump Factory samen met Veendam Beweegt de Nederlandse Pumptrack Series in Veendam. De Nederlandse Pumptrack Series is een wedstrijd op tijd op de Pumptrack in Veendam. De Nederlandse Pumptrack series starten om 09:00 uur met de inschrijving en rond 14:00 starten de Knock out Finals.

Nederlandse Pumptrack Series Veendam
De Nederlandse Pumptrack Series in Veendam bestaat uit 13 verschillende klassen. Door de verschillende klassen ga jij de strijd aan met leeftijdsgenoten in je eigen discipline BMX, stuntstep of loopfiets. Vanaf 09:00 uur is het mogelijk om je in te schrijven en te trainen. Om 11:15 uur volgt de rijders briefing om rond 11:30 uur te starten met de kwalificatie runs. Om 14:00 uur zijn de Knock out Finals met aansluitend de prijsuitreiking.

Aanmelden voor de NPS
Wil jij meedoen aan de NPS meld je dan aan via www.nederlandsepumptrackseries.nl. Deelname kost € 5,- per deelnemer per klasse. Meedoen zonder eigen materiaal is ook mogelijk, de organisatie neemt voor alle klassen materiaal mee zodat iedereen mee kan doen.

NPS Veendam
Zaterdag 13 juli ‘24
09:00 – 16:00 uur
Pumptrack Veendam, Langeleegte 16a, Veendam, 9641 GN