Meld jouw sport- of cultuurheld aan voor het Sport- & Cultuurgala in Veendam

Dinsdagavond 28 november wordt het eerste Sport- & Cultuurgala georganiseerd in de gemeente Veendam. Tijdens deze feestelijke avond worden in 9 verschillende categorieën prijzen uitgereikt. Het doel van de avond is om lokale sport-  en cultuuraanbieders en hun leden in de spotlights te zetten. Het gala vindt plaats in theater vanBeresteyn in Veendam. Nomineren is vanaf nu mogelijk.

Categorieën
Er zijn 9 verschillende categorieën. Voor sport zijn dit: team van het jaar, uniek sporter van het jaar, sporter van het jaar (lokaal), topsporter van het jaar en de breedtesportprijs. Voor cultuur zijn de categorieën: cultuurtalent van het Jaar, aanstormend cultuurtalent van het jaar, de hart voor cultuur prijs en de oeuvre prijs cultuur.

Doe mee – nomineren kan vanaf nu  
Kent u een team, een groep of iemand die een nominatie verdient? Meld ze dan aan op de Sport- & Cultuurgala pagina, te vinden op www.veendambeweegt.nl. Genomineerden aandragen kan t/m woensdag 8 november.

Stemmen
Wanneer de genomineerden bekend zijn, kan er gestemd worden. Dit kan via de Veendam Beweegt app. Heeft u de app nog niet gedownload? Dit kan zowel via de playstore voor android toestellen, als via de app store voor Apple toestellen. Zo kunt u een stem uitbrengen op uw favoriet. Na het stemmen blijven er per categorie drie kandidaten over die de strijd om de prijzen aan gaan. Voor de avond wordt een jury van lokale sport- & cultuurkenners samengesteld. Deze jury maakt op op dinsdagavond 28 november de winnaars bekend.