Jos de Vrieze vertrekt aan het einde van het seizoen bij voetbalvereniging Wildervank

Deze week is besloten het aflopende contract van trainer Jos de Vrieze niet te verlengen.

De Vrieze is op dit moment bezig aan zijn vierde seizoen bij voetbalvereniging Wildervank. De eerste twee seizoenen eindigde hij met Wildervank 1 op een 5e en 10e plaats in de competitie. Hierbij moet worden opgemerkt dat beide seizoenen werden overschaduwd door de Coronapandemie en de competities niet werden uitgespeeld. Vorig seizoen verliep wisselvallig en werd uiteindelijk een 10e plaats behaald. Op dit moment staat De Vrieze met Wildervank 1 op een keurige 3e plaats met 4 punten achterstand op koploper RWF. De laatste 4 competitiewedstrijden werden winnend afgesloten.

Freddy Plat, coördinator Technische zaken: “Als club denken wij dat het na 4 seizoenen goed voor het team is om een andere trainer aan te stellen die verder kan bouwen aan de toekomst met de jonge en talentvolle spelersgroep. Jos heeft zich in zijn periode als trainer in samenwerking met het bestuur enorm ingezet om te komen tot een verbeterende doorstroming naar de eerste selectie. Mede door zijn inzet en toewijding is de doorstroming van de jeugd naar de senioren verbeterd en is de selectie uitgebreid met een extra team ‘Jong Wildervank’. Wij zijn Jos dankbaar voor zijn bijdrage in dit proces. We hebben er vertrouwen in dat Jos samen met zijn overige stafleden en de spelersgroep dit seizoen goed en succesvol kunnen afronden.”


De vereniging gaat op korte termijn starten met de zoektocht naar een nieuwe trainer voor het vlaggenschip van onze vereniging.