Even kennismaken met de sportpark coördinator van het Leer- en Sportpark

Martin van der Woude is sportpark coördinator op het Leer- en Sportpark de Langeleegte (LSP) in Veendam. Hij is het aanspraakpunt voor de gebruikers van het LSP en houdt toezicht. Ook zorgt Martin voor verbinding met de jeugd en werkt hij samen met de jongerenwerkers van deBasis, BOA’s, de politie en Veendam Beweegt.

Even kennismaken met: Martin van der Woude.

Hallo Martin, wil je jezelf even voorstellen?

Ik ben 41 jaar, getrouwd en heb 4 kinderen. Ik doe veel aan sport; freerunning en fitness. Bij freerunning probeer je zo snel en behendig mogelijk te verplaatsen over en met obstakels. Daarbij gebruik je het hele lichaam en moet je heel behendig zijn.

Zo’n 10 jaar geleden ging mijn oudste zoon op freerunning. Zelf wilde ik ook wat aan mijn lichaam doen, dus ik besloot een keer met hem mee te gaan naar een freeruntraining. Dit beviel mij zo goed dat ik nooit meer ben gestopt. Freerunnen is echt een passie geworden

Wat trekt je zo aan het freerunning?

Ik hou van de spanning en actie van freerunning. Je gebruikt je hele lichaam voor de tricks zoals de salto’s. Je wordt er heel behendig van, en lenig natuurlijk.

Je bent zelf dus heel sportief. Maak je zelf ook veel gebruik van de sportvoorzieningen op het LSP?

Ja, ik maak graag gebruik van de voorzieningen op het Leer- en Sportpark. Ik neem soms ook mijn jongste zoon mee om te sporten. Ik gebruik het gebied voor de training freerunning.

Wat kunnen de gebruikers van het Leer-en Sportpark van je verwachten?

Ik houd toezicht op het sportpark en ben ook het aanspreekpunt voor vragen en klachten. Ik ben ook het aanspreekpunt voor de verenigingen die op het sportpark zitten. We hebben een prachtig en compleet sportpark in Veendam. Ik ben er trots op dat ik een steentje mag  bijdragen dat iedereen met veel plezier gebruik maakt van de voorzieningen op het LSP!

Wanneer ben je op het LSP en hoe ben je te bereiken?

Ik ben op het sportpark van 14.30 tot 22.30 uur en in het weekend van 10.00 tot 18:00 uur. Ik werk om de week in het weekend, dan ben ik er op de donderdag en vrijdag niet aanwezig. Ik ben te bereiken via e-mail,  martin.vanderwoude@veendam.nl en via tel.nr:  06 59866589.

Wil je nog iets kwijt?

Ik hoop dat iedereen met veel plezier en sportiviteit gebruik maakt van onze fantastische sportvoorzieningen, en dat het Leer- en Sportpark steeds bekender wordt!