Beweegprogramma voor senioren – Actief in het groen

De Basis Veendam en Veendam Beweegt komen samen met een nieuw beweegprogramma voor senioren “Actief in het groen”. Sinds kort is de Basis Veendam actief in het ‘T Hoeske Borgerswold in Veendam en in samenwerking met Veendam Beweegt is het beweegprogramma gestart. Elke eerste woensdag van de maand zal er bij het ‘T Hoeske Borgerswold een beweegactiviteit georganiseerd worden.

Beweegprogramma ‘Actief in het groen’

Snertwandeling – woensdag 7 februari ’24 van 10:00 tot 12:30 uur
Wandel op woensdag 7 februari 2024 mee met de snertwandeling in Veendam. U kunt kiezen tussen een route van 4 of 7 kilometer en beide routes zijn over verharde paden. Na de wandeling kunt u genieten van een heerlijk bakje snert. De snertwandeling wordt georganiseerd voor senioren van 50 jaar en ouder.

Beide routes starten en eindigen bij ‘T Hoeske Borgerswold, de ingang van de kinderboerderij in Veendam. Deelname aan de activiteit is gratis en inclusief de snert.

Jeu de Boules – woensdag 6 maart ’24 van 10:00 tot 11:30 uur
Woensdag 6 maart kunt u bij ‘T Hoeske Borgerswold meedoen met een Jeu de Boules activiteit. De activiteit is voor senioren van 50 jaar en ouder. De activiteit start om 10:00 uur en zal duren tot 10:15 uur en vervolgens is er tijd voor koffie of thee in ‘T Hoeske Borgerswold. Het maakt niet uit of u wel of geen ervaring heeft met Jeu de Boules om deel te nemen aan de activiteit. Deelname aan de activiteit is gratis en inclusief koffie of thee.

Wilt u deelnemen aan één of beide activiteiten dan kunt u zich van te voren aanmelden via de Veendam Beweegt App of door een mail te sturen naar Veendambeweegt@veendam.nl

Actief in het groen is een structurele samenwerking tussen de Basis Veendam en Veendam Beweegt. Elke eerste woensdag van de maand staat er een beweegactiviteit op het programma. Vanaf de lente van 2024 zal het programma per seizoen bekend gemaakt worden.