VEENJAGERSPAD

Borgerswolf bewaakt het bos. Toen hij de Veenjagerstoren beklom zag hij dat er allerlei avonturen te beleven zijn op het VeenJagersPad. Maar dat kan hij natuurlijk niet alleen, want er is zo veel te doen! Neem jij papa, mama, opa en oma mee op avontuur? 

Het beleefpad is een mooie route voor jong en oud om het VeenJagerspad te ontdekken. De kinderen kunnen zich helemaal uitleven en aan de slag met leuke vragen. En als ze die goed beantwoorden verdienen ze de mooie Veenjagers-pin!

VERDIEN DE VEENJAGERS-PIN!

Als de kinderboerderij geopend is, kun je daar de vragenlijst ophalen. Heb je het goede antwoord op alle vragen, lever ze dan in en verdien de mooie Veenjagers-pin! 

Is de kinderboerderij gesloten, scan dan de QR-code bij de start van het pad. Je kunt dan de vragen digitaal invullen. Heb je ze goed, dan kun je op een dag dat de kinderboerderij wel open is, de Veenjagers-pin ophalen!

route punt 3

ZWEEFBAAN

Borgerswolf heeft de zweefbaan al heel vaak geprobeerd. Durf jij ook te vliegen door de lucht?

Zweefbaan
route punt 4

VEENJAGERS TOREN

Lekker klimmen en klauteren in de Veenjagers toren. Je kunt aan de binnenkant en aan de buitenkant de toren beklimmen. Helemaal boven in de toren hebt je een mooi uitzicht.

Veenjagers toren
route punt 6

JAGERSSCHIP

Een Veenjager komt ook wel eens water tegen op zijn route. Met het Jagersschip steek je eenvoudig over door jezelf naar de overkant te trekken.

Jagersschip
route punt 10

KLAUTERKASTEEL

klauterkasteel

Het klauterkasteel is echt een uitdaging. Het kasteel heeft bijvoorbeeld een touwbrug, klimnet en nog veel meer uitdagingen voor Veenjagers.

Datum en aanvangstijd:
donderdag 25 augustus 2022 - 09:00
Einddatum en tijd:
donderdag 25 augustus 2022 - 12:00
Evenementlocatie:
Woldlaan 1, Veendam, Nederland
Organisator:
Veendam Beweegt
Website:
Kosten voor deelname:
Gratis
Socialmediakanalen:
facebook
Instagram