Maandelijkse activiteit voor senioren bij de Athlete Club

Op vrijdag 29 april 2022 organiseert Veendam Beweegt in samenwerking met de Athlete Club de sportieve activiteit Senior & Fit. Een nieuw trainingsprogramma speciaal gericht op 60-plussers.

Senior & Fit

De Athlete Club wil met het programma bereiken dat meer senioren in Veendam en omstreken gaan sporten en hun levenskwaliteit verhogen. Senioren kunnen op een toegankelijke manier hun fysieke en mentale gezondheid verbeteren, in een omgeving met gelijkgestemden. Hierbij is plezier hebben in de trainingen een belangrijke factor tot succes. Het programma is voor mannen en vrouwen vanaf 60 jaar en de trainingen bestaan uit cardio- en krachtonderdelen en dit is afgestemd op de doelgroep. Tijdens de maandelijkse activiteit kunnen de deelnemers gratis kennismaken met het nieuwe programma.

Aanmelden

De activiteit vindt plaats op vrijdag 29 april van 16.00 – 17.00 uur. Wanneer u wilt deelnemen aan de activiteit kunt u zich opgeven bij Veendam Beweegt, 06 8685 6864, veendambeweegt@veendam.nl. Deelname aan de activiteit is gratis. De activiteit vindt plaats bij de Athlete Club, Transportweg 40 te Veendam.

Datum en aanvangstijd:
vrijdag 29 april 2022 - 16:00
Einddatum en tijd:
vrijdag 29 april 2022 - 17:00
Evenementlocatie:
Tradepark, Transportweg 40, Veendam, Nederland
Organisator:
Veendam Beweegt i.s.m. Athlete Club
Website:
Kosten voor deelname:
Gratis
Socialmediakanalen:
facebook
Instagram

Aanmelden verplicht via: veendambeweegt@veendam.nl