Inspiratiesessie Athletic Skills Model (ASM)

Team Sport organiseert een inspiratiesessie Athletic Skills Model(ASM). De bijeenkomst is bedoeld voor alle belangrijke partijen die te maken hebben met sport en bewegen in de gemeente Veendam. Hoe kunnen we vanuit alle verschillende vakgebieden en kokers het beste samenwerken, verbinden en de beweger centraal gaan stellen? Hoe kunnen we zorgen dat kinderen blijven bewegen? Hoe kunnen we zorgen dat hetgeen de fysiotherapeut instrueert goed opgepakt wordt door de clubtrainer? Hoe zorgen we ervoor dat we een buitenruimte inrichten op zo’n manier dat iedereen er op een effectieve en leuke manier gebruik van kan maken? En hoe kunnen we in Veendam samen optrekken tegen de maatschappelijke digitalisering en individualisering?

“De Athelic Skills Model taal”
Het leren spreken van de zogenoemde “ASM taal” kan ons hierin helpen. Het ASM is een praktisch en wetenschappelijk onderbouwd bewegingsmodel voor de topsport, de breedtesport en ongeorganiseerde sport, het bewegingsonderwijs, de gezondheidszorg en de sector kunst en cultuur en is daarmee de verbindende taal tussen alle kokers/ eigen vakgebieden waarin we soms werken. De ASM taal richt zich op alle bewegers, van elk niveau en van elke leeftijd en stelt vaardigheden en de beweger zelf centraal.

Inspiratiesessie ASM
Docenten Martijn Postuma (ASM) en Rene Wormhoudt (ASM grondlegger) verzorgen het programma. Hierin leggen ze alle mogelijkheden en verbanden van het ASM uit. Wij hopen dat na afloop van deze inspiratiesessie, u net zo enthousiast bent als wij over de brede toepasbaarheid en alle verbindende mogelijkheden van dit bewegingsmodel.

Programma

  • 19.00 uur Ontvangst met koffie thee
  • 19.15 uur Inspiratiesessie ASM
  • 20.00 uur Voortgang LSP en presentatie ontwerp 2 beweegpleinen op het LSP
  • 20.45 uur Presentatie beweegplatvorm VeendamBeweegt.nl
  • 21.00 uur Napraten met een hapje en een drankje
Datum en aanvangstijd:
dinsdag 15 september 2020 - 19:00
Einddatum en tijd:
dinsdag 15 september 2020 - 21:00
Evenementlocatie:
Brouwhotel Parkzicht, Museumplein, Veendam, Nederland
Organisator:
Team Sport Veendam
Website:
Kosten voor deelname:
geen
Socialmediakanalen: