Foto speurtocht

Op vrijdag 6 november 2020 organiseert Team Sport in het kader van Veendam Beweegt een foto speurtocht voor 55-plussers! Loop een route door Veendam en kijk onderweg goed om u heen of u de foto’s kunt herkennen.

De foto speurtocht, die ongeveer 5 kilometer lang is, start bij het Stadion De Langeleegte, Langeleegte 16a. Bij de start krijgt u een routekaart en een enveloppe met een aantal foto’s. Het is de bedoeling dat u aan de hand van de kaart de route loopt en onderweg kijkt of u de foto’s kunt herkennen. Tijdens de wandeling legt u de foto’s op volgorde van passeren. De route eindigt weer bij het Stadion en daar zal de juiste volgorde van foto’s worden getoond.

Routekaarten en foto’s kunnen vrijdag 6 november 2020 opgehaald worden tussen 10:00 en 11:00 uur. Er wordt niet gezamenlijk gestart en er worden door de organisatie ook geen groepen gemaakt. Uiteraard kunt u samen met een partner, vriend/vriendin, buurvrouw/buurman, etc. meedoen met de activiteit, geef dit duidelijk door bij het aanmelden. Groepjes mogen uit maximaal 4 personen bestaan, waarbij onderling altijd 1,5 meter afstand moet worden gehouden.

Wanneer u wilt deelnemen aan de foto speurtocht kunt u zich opgeven bij Team Sport, 06 8685 6864, veendambeweegt@veendam.nl. Deelname aan de activiteit is gratis.

Datum en aanvangstijd:
vrijdag 6 november 2020 - 10:00
Einddatum en tijd:
vrijdag 6 november 2020 - 12:00
Evenementlocatie:
Stadion 'de Langeleegte', Langeleegte, Veendam, Nederland
Organisator:
Team Sport - Veendam Beweegt
Website:
Kosten voor deelname:
Gratis
Socialmediakanalen:
facebook
Instagram