10 WANDELUITDAGINGEN – WIN EEN JAAR GRATIS SPORTEN t.w.v. €250,-

Wandel in januari en maak kans op een jaar lang gratis sporten bij een sportaanbieder in de gemeente Veendam t.w.v. €250,-. Veendam Beweegt deelt in de maand januari 10 wandeluitdagingen voor alle inwoners van de gemeente Veendam. Voltooi zoveel mogelijk uitdagingen om meer kans te maken op verschillende sportprijzen. Bij 5 voltooide uitdagingen maak jij kans op 1 van de prijzen, hoe meer uitdaging voltooit hoe groter de kans.

Wandeluitdaging 1, maak een wandeling van 4 km of 20 minuten in Park Borgerswold Veendam. Vrijdag 7 januari delen wij de volgende wandeluitdaging via www.veendambeweegt.nl en de sociale kanalen van Veendam Beweegt (Facebook en Instagram).

Voltooi de uitdaging wanneer het jou het beste uitkomt. Is de wandeling voltooit deel dit dan met Veendam Beweegt. Mail of Whatsapp Veendam Beweegt met foto’s van de wandeling of maak een screenshot van de gewandelde route. Loop jij liever een vaste route bel of mail dan naar  veendambeweegt@veendam.nl of tel: 06 8685 6864 en ontvang een route.

De 10 wandeluitdagingen worden op de volgende datums bekend gemaakt; 5, 7, 10, 12, 15, 16, 17, 21, 24 en 28 januari ’22. Volg ons op Facebook en Instagram en mis geen wandeluitdaging. Ontvang jij de uitdagingen liever via de mail of WhatsApp, laat het ons weten en ontvang alle wandeluitdagingen!

Meer informatie

Voor meer informatie kan u een mailtje sturen naar veendambeweegt@veendam.nl of kijk op www.veendambeweegt.nl

Datum en aanvangstijd:
zaterdag 1 januari 2022 - 00:00
Einddatum en tijd:
maandag 31 januari 2022 - 00:00
Evenementlocatie:
Langeleegte, Veendam, Nederland
Organisator:
Veendam Beweegt
Website:
Kosten voor deelname:
Deelname is gratis
Socialmediakanalen:
facebook
Instagram