Veendam Beweegt organiseert foto speurtocht voor senioren

Op vrijdag 6 november 2020 organiseert Team Sport in het kader van Veendam Beweegt een foto speurtocht voor 55-plussers! Loop een route door Veendam en kijk onderweg goed om u heen of u de foto’s kunt herkennen.

Foto speurtocht

De foto speurtocht, die ongeveer 5 kilometer lang is, start bij Zwembad Tropiqua, Jan Salwaweg 2 te Veendam. Bij de start krijgt u een routekaart en een enveloppe met een aantal foto’s. Het is de bedoeling dat u aan de hand van de kaart de route loopt en onderweg kijkt of u de foto’s kunt herkennen. Tijdens de wandeling legt u de foto’s op volgorde van passeren. De route eindigt weer bij Zwembad Tropiqua en daar zal de juiste volgorde van foto’s worden getoond.

Routekaarten en foto’s kunnen vrijdag 6 november 2020 opgehaald worden tussen 10:00 en 11:00 uur. Er wordt niet gezamenlijk gestart en er worden door de organisatie ook geen groepen gemaakt. Uiteraard kunt u samen met een partner, vriend/vriendin, buurvrouw/buurman, etc. meedoen met de activiteit, geef dit duidelijk door bij het aanmelden. Het is niet toegestaan om met 3 of meer deelnemers de speurtocht te lopen.

Wanneer u wilt deelnemen aan de foto speurtocht kunt u zich opgeven bij Team Sport, 06 8685 6864, veendambeweegt@veendam.nl. Deelname aan de activiteit is gratis.

Maandelijkse beweegactiviteiten

Vanaf oktober 2020 organiseert Team Sport maandelijks een sportieve activiteit voor 55-plussers. De activiteiten worden georganiseerd in het kader van sportstimulering en kennismaking. Elke maand wordt er een andere activiteit georganiseerd en het overzicht van de activiteiten tot en met februari 2021 staat op hier. Omdat sportieve activiteiten in deze tijd aan bepaalde richtlijnen moeten voldoen kan het zijn dat er een andere activiteit georganiseerd wordt dan dat er op het rooster staat. Uiteraard wordt dit voorafgaand gecommuniceerd.