Valkema Sport vernieuwt sponsorovereenkomst met SV Veendam Atletiek

Op 8 april jongstleden tekenden Valkema Sport en SV Veendam Atletiek een sponsorovereenkomst. Hiermee blijft Valkema Sport sponsor van de atletiekvereniging voor de duur van drie jaar.

Edwin Zuur (Valkema Sport): “We verbinden ons graag aan een aantal regionale paradepaardjes en de atletiekvereniging is daar één van. Fijn om de samenwerking nu weer op te starten.” Jantje Korthuis, voorzitter SV Veendam Atletiek: “We zijn blij om Valkema Sport opnieuw tot onze sponsoren te rekenen. Comfortabele kleding en vooral goed passende schoenen zijn erg belangrijk om blessures te voorkomen. Valkema Sport kan onze leden hier goed in adviseren.”

COVID-19

Valkema Sport was al eerder sponsor van SVVA, maar vanwege COVID-19 was de vernieuwing van de sponsorovereenkomst voor beide partijen even op een laag pitje komen te staan. Nu de COVID-19 maatregelen verdwenen zijn, is men verheugd samen verder te gaan om de inwoners van Veendam en omstreken een mooie sportervaring te bieden bij SVVA.

Meetrainen met SV Veendam Atletiek?

SV Veendam Atletiek is een gezellige en sportieve atletiekvereniging voor iedereen. Jong en oud kan meetrainen op eigen niveau. Wil je starten met hardlopen, je persoonlijke records verbeteren en/of je looptechniek verbeteren? Dan ben je bij SV Veendam Atletiek aan het juiste adres! Helaas zijn er op dit moment geen clubtrainingen, maar zodra de coronamaatregelen het weer toelaten ben je van harte welkom. Stuur voor een gratis kennismakingstraining een mailtje naar secretarissvveendamatletiek@gmail.com.