Sporthalbeheerder/ ondernemer horeca Wildervanckhal

Voor de Wildervanckhal zijn wij met ingang van 1 mei 2021 op zoek naar een enthousiaste ondernemer die mogelijkheden ziet om de functie van sporthalbeheerder te combineren met de inpandige horeca. Heb je een passie voor sport? Ben jij klantgericht en kun je goed communiceren? Ben jij een echte gastvrije, sportieve ondernemer die in kansen en mogelijkheden denkt? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De Wildervanckhal

De Wildervanckhal is in 1976 gebouwd en heeft recent een behoorlijke update gehad. Zo hebben we de houten sportvloer geheel vernieuwd, is er een nieuwe elektrische tribune geplaatst, zijn de kleedkamers gerenoveerd en is er een nieuwe schrobzuigmachine aangeschaft. Op dit moment wordt het gehele parkeerterrein voor en rondom de sporthal opgeknapt.

Overdag wordt de sporthal voornamelijk gebruikt door basisscholen voor gymlessen.
In de avonduren en weekenden wordt de hal verhuurd aan sportverenigingen voor trainingen, competities en toernooien. De hoofdgebruikers van de Wildervanckhal zijn de gymnastiekvereniging, de basketbalvereniging, de handbalvereniging en de zaalvoetbalvereniging.

Wie zijn wij?

Wij zijn team sport, onderdeel van de gemeente Veendam, oftewel VeendamBeweegt. We beheren, exploiteren en onderhouden alle binnen- en buitensportaccommodaties van de gemeente Veendam. We maken de zaalplanningen voor alle binnensportaccommodaties in afstemming met de sporthalbeheerders, met als doel een zo hoog mogelijke bezettingsgraad. Wij zijn het eerste aanspreekpunt voor de sporthalbeheerders en de sportverenigingen.

Nieuwsgierig geworden? Je vindt de vacature hier.