‘Kies je Sport’ weer van start voor basisschoolkinderen

Ook dit schooljaar organiseert Veendam Beweegt, onderdeel van de gemeente Veendam, het project Kies je Sport voor kinderen uit de basisschoolgroepen 1 tot en met 8. Vanaf zaterdag 6 februari 2021 kunnen alle kinderen die op de basisschool zitten in de gemeente Veendam zich inschrijven voor verschillende sportieve en culturele cursussen. De activiteiten starten na de voorjaarsvakantie.

Kies je Sport

Kies je Sport is een kennismakingsproject voor basisschoolkinderen uit Veendam. Tijdens het project kunnen kinderen gratis kennismaken met een sportieve of culturele activiteit. Via de scholen ontvangen kinderen informatie over Kies je Sport. De activiteiten worden kosteloos aangeboden door lokale sportaanbieders en de Muziek-, Dans- en Theaterschool. Dit jaar wordt het programma ook aangeboden aan kinderen uit de groepen 1 en 2. Daarnaast worden er een aantal cursussen georganiseerd voor ouders/verzorgers. Kinderen die wel in de gemeente Veendam wonen, maar niet in Veendam naar school gaan kunnen zich ook aanmelden.

Aanmelden

Inschrijven voor één van de activiteiten kan vanaf zaterdag 6 februari 2021 vanaf 10.00 uur. De activiteiten starten na de voorjaarsvakantie. De planning kan wijzigen in verband met wijzigingen van de corona-maatregelen. Uiteraard wordt dit voorafgaand gecommuniceerd. Het complete aanbod staat online en aanmelden voor een activiteit kan hier.