Activiteiten

In het kader van sportstimulering worden er verschillende activiteiten en projecten georganiseerd door Team Sport. Het doel van de activiteiten en projecten is om inwoners in beweging te brengen en kennis te laten maken met sport en bewegen om doorstroming naar structureel aanbod te bevorderen.

Klik op een van de onderstaande activiteiten voor meer informatie.

Fotospeurtochten

Download één van de onderstaande fotospeurtochten en kom in beweging! Print de route en foto’s uit, knip de foto’s los en ga op pad. Kijk tijdens het wandelen goed om je heen, waar zijn de foto’s gemaakt? Leg de foto’s tijdens de wandeling in de juiste volgorde. Benieuwd naar de oplossing? Stuur een berichtje naar veendambeweegt@veendam.nl en je ontvangt de foto’s in de juiste volgorde.

Fotospeurtocht Veendam: route en foto’s

Fotospeurtocht Wildervank: route en foto’s

Geen printer thuis? Geen probleem! Mail je adresgegevens naar veendambeweegt@veendam.nl en wij sturen je de materialen toe via de post.

Maandelijkse activiteiten senioren

Vanaf oktober 2020 organiseert Team Sport onder de naam Veendam Beweegt maandelijks een sportieve activiteit voor 55-plussers. De activiteiten worden georganiseerd in het kader van sportstimulering en kennismaking. Elke maand wordt er een andere activiteit georganiseerd. De activiteiten worden via de nieuwsbrief en via deze website maandelijks bekend gemaakt.